Настаняване

ПОДХОДЯЩИ МЕСТА ЗА НАСТАНЯВАНЕ В РАЙОНА

Сайтът е реализиран с подкрепата на:

ВИЛА КРИСИЕЛИ

ВИЛА КРИСИЕЛИ

Тел. +359 888 675 115, +359 898 614 867

Вила “Крисиели” е разположена в полите на планина Лисец в село Горна Брестница на 6 километра от град Кюстендил, на 88 километра от град София. В големият зелен двор е на ваше разположение барбекю и пещ за приготвяне на по-специалните гозби, както и джакузи за пълноценен релакс. Над вилата се намира борова гора с прекрасни пътеки за удивителни разходки. Вилата е на три етажа и приема гости целогодишно. 


ЛИСЕЦ ВИЛА

ЛИСЕЦ ВИЛА

Тел. +359 886 602 379

Добре дошли в Лисец вила! Вила ''Лисец'' се намира в село Горна Брестница,в подножието на планина Лисец, на 6 км от град Кюстендил. Вилата се състои от 2 къщи, зала за консумация, частен сезонен басейн, 2 барбекюта, обширен двор и панорамна тераса с гледка към Рила и Осоговската планина. Нещата, които впечатляват гостите ни най-много със сигурност са гледката и природата заобикаляща вилата. Гостите ни обожават панорамната тераса, открития басейн, природата и чистия въздух.


СНИМКА

Комплекс Тихия кът

Тел. +359 893 465 333

Ние Ви предлагаме стаи за настаняване с уникален дизайн, които ще ви потопят в тематични за всяка стая усещания. Комплекс „Тихия Кът“ е изцяло изграден и фокусиран върху опазването на околната среда, с идеята да предлагаме качествени екологични услуги на нашите клиенти. Зелените ни покриви населени с разнообразни видове животни са без алтернатива в бранша и създават райска обстановка за нашите гости.


Selena Spa House

Selena Spa House

Тел. 088 863 6615

Къщата се намира в с. Горна Брестница само на 4 км от град Кюстендил и на около 100 км от град София. Къщата е на най-високата точка в селото, за което можете да съдите сами по прекрасната гледка от прозорците на всички стаи. Тя е на 3 етажа и сутерен с капацитет за 19 човека.

В сутерена къщата е оборудвана със санитарен възел, сауна, душ, джакузи и топли легла като всяко удобство разполага с дистанционно управление или табло, където можете да регулирате температурата, светлините и други екстри. В двора на имота се намира външен басейн с големина 12х16 м. Басейнът и джакузито са пълни с лечебна минерална вода от извор от град Кюстендил. Около басейна ще намерите удобни шезлонги, плътни чадъри и барбекю.


Парк хотел Кюстендил

Парк хотел Кюстендил

Тел. +359 78 939 977 , +359 883 939 977

Парк хотел Кюстендил е райско кътче за релакс и забавление. Разположен в красивата природна местност Хисарлъка, в подножието на планината Осогово. Нашият актив са комфортни стаи, вкусна храна, спа и лечебни процедури, целогодишен басейн с топла минерална вода и прекрасно обслужване. Това е идеалният избор за вашия отдих!КРЕПОСТ ХИСАРЛЪКА | КЮСТЕНДИЛ

Този сайт е неофициален информационен сайт, направен със цел развитие на обекта и туризма в района.
Сайтът не е свързан с местните власти и община.

Изработка и поддръжка ФиУеб ЕООД